Veverite mongoleze / gerbili - 5€

Data publicarii: 12-05-2017 22:20:16 | Numele de contact: Magazin | Localitatea: Bucuresti, sector 6 | 232 de afisari |

Vand pui veverite Mongoleze ( gerbili ) in varsta de 4 luni , foarte blande si jucause , cadoul perfect pentru cei mici si nu numai .
Se stie ca veveritele Mongoleze au o capacitate si o intelepciune aparte ceea ce le face foarte usor de dresat , sunt foarte atente atunci cand le vorbesti si dornice de afectiune .
Veveritele mongoleze sunt rozatoare de talie mica, care sunt excelente animale de companie...animale foarte sociabile, atletice, active, curioase si indraznete. Nu sunt animale nocturne, deci vei reusi sa te bucuri de activitatea lor in timpul zilei.
Gerbilii sunt animale excelente pentru copiii mici pentru ca le place prezenta umana si vor cersi deseori sa fie scosi afara din cusca si sa fie tinuti in brate. Cu toate aste, gerbilii sunt ideali si pentru persoanele ocupate, pentru ca daca li se ofera un prieten de acelasi sex nu vor mai suferi de singuratate si se vor simti foarte fericiti, mai ales daca au si destul loc de joaca.
In general gerbilii mananca mix de seminte/cereale si ocazional mici gustari precum: nuci, miez de paine, orez, bucatele mici de branza sau cascaval, ou foarte bine fiert , bucatele de carne fiarta de pui sau viermi de faina.
Veveritele sunt perfect sanatoase si pline de viata .


Contact Magazin : Veverite mongoleze / gerbili

Telefon: 0733 846757

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul